Tomteboken är releasad!

Hurra, boken ”Tomtar med stavfel…” blev klar i tid!
Lördagen den 29:e augusti 2020 anordnades ett releaseparty på Tomtebo för den nya boken i samband med ett födelsedagsfirande.

Här på Tomtebo är det party på gång

Det regnade visserligen, men med partytält och skydd över huvudet föredrog gästerna att sitta utomhus och utspritt – av covid-19-hänsyn.

Det blev en blöt fest. Gästerna är utspridda vid flera bord. Här syns några av gästerna. Svågern Mats t.v.

Författaren höll tal om namnet Tomtebo och gjorde associationer till Elsa Beskow, Viktor Rydberg och rektor Johan August Lundell. Både födelsedagskalaset och den nya boken blev mycket uppskattade och i genomsnitt köpte alla mer än en bok var. En gäst kom faktiskt tillbaka dagen efter och köpte två böcker till. ”Det var ju en sån bra present”. Om boken blir fortsatt framgångsrik kommer förstaupplagan att ta slut inom kort.

Författaren visar stolt upp ”Tomtar med stavfel…” som blev mycket uppskattad på releasepartyt. Notera den spännande miljön, här kan man träffa på tomtar!
Tänk vilket sammanträffande att boken släpptes samma dag som vår bästa kund fyllde år!

Boken kommer att finnas till försäljning hos författaren i Linköping, hos förlaget och utvalda bokhandlare samt hos de etablerade boksajterna på nätet. Dessutom bör de flesta bokhandlare kunna ta hem boken om ni frågar efter den.

Lämna ett svar